Gazi Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla, ulusal ve uluslar arası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak topluma, mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış, etik normlara sahip bireyler kazandırmak.

Misyon: Profesyonel eğitim kadromuzla tercih edilecek bireyler yetiştirmek, Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek, Sektöre maksimum fayda sağlayacak kalifiye eleman yetiştirmek, Performansına ve sosyal ilişkilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:30 Başlar 16:40 Biter
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gazimem.meb.k12.tr

Adres - Emniyet Mh. Yukarı Sok No12 Gazi mahallesi Yenimahalle/ANKARA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Dolmuş: Atatürk Araştırma Hastanesi (Eski Demiryolları Hastanesi) önüne gelen dolmuşlar. Konya yolu üzerinden geçen dolmuşlara binilirse Gazi Orduevi önünde inilerek ulaşılabilir. Otobüs: Gazi Mahallesinden geçen tüm otobüsler. (Lalegül Otobüsü) Metro: Beşevler durağında inilirse 2.5 km yürüme mesafesi

Adres - Emniyet Mh. Yukarı Sok No12 Gazi mahallesi Yenimahalle/ANKARA

Ulaşım Dolmuş: Atatürk Araştırma Hastanesi (Eski Demiryolları Hastanesi) önüne gelen dolmuşlar. Konya yolu üzerinden geçen dolmuşlara binilirse Gazi Orduevi önünde inilerek ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 2 km uzaklıktadır. Okulumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 6 km uzaklıktadır.